Înscrieri

Asociația One World Romania caută un nou coleg

Asociația One World Romania caută un nou coleg

Asociația One World Romania caută un nou secretar administrativ. Vă invităm să ne trimiteți CV-urile voastre, însoțite de o scurtă scrisoare de intenție (1/2 pagină) și datele voastre de contact până pe data de 3 mai 2017.

Ne-am dori să colaborăm cu noul nostru coleg în regim de job part-time, cu posibilitate de full-time în perioada decembrie-martie a fiecărui an – perioada mai aglomerată a Asociației.

Viitorul secretar administrativ al Asociației One World Romania se va ocupa de sarcini administrative, contabilitate primară, corespondență de bază, gestiunea bunurilor și arhivelor Asociației. Aceeași persoană va ține evidența plăților și încasărilor curente și va alcătui contractele necesare pentru colaboratorii Asociației, Vor fi folositoare cunoștințele de Word, Excel și limba engleză.

Interviurile pentru cei selectați în urma înscrierilor, vor avea loc în perioada 8-15 mai, iar colaborarea va începe imediat – cel mai târziu pe data de 1 iunie 2017.

Așteptăm cu drag aplicațiile voastre pe adresa de e-mail info@oneworld.ro până miercuri, 3 mai. Pentru mai multe informații ne puteți contacta la aceeași adresă de e-mail.

Înscrieri

More in Înscrieri

One World Romania 10: CALL 4Projects și CALL 4Filmmakers

CinemaFrame9 februarie 2017