Evenimente

Primele 3 proiecții în aer liber pe terasa Operei Comice pentru Copii!

Primele 3 proiecții în aer liber pe terasa Operei Comice pentru Copii!

DOUĂ LOZURI, VIEȚILE ALTORA și MAMMA MIA!

 

VINERI – 4 august –  DOUĂ LOZURI – regia PAUL NEGOESCU durata 86’, cu Dorian Boguta, Dragoș Bucur, Alexandru Papadopol

Filmul cel mai vizionat de publicul de la noi, comedia românească la care se râde în hohote deschide AZI seria de proiecții  CINEMA ÎN AER LIBER LA OCC!!!

Dacă ai peste 14 ani, te așteptăm in fiecare vineri, sâmbătă și duminică – începând de azi până pe 29 octombrie – la ora 21:00 să vezi filme românești, filme de Oscar și musical-uri. Intrarea este liberă!

doua-lozuri_mica_-1

DOUĂ LOZURI surprinde perfect spiritul românului fără bani. În stilul caracteristic, aflat la ananghie, românul visează la un loz norocos și la un câștig peste noapte, dar, când îl lovește norocul, nu știe cum să reacționeze.

Povestea se învârte în  jurul celor trei protagoniști, Sile, Dinel și Pompiliu ( Dragoș Bucur, Dorian Boguță și Alexandru Papadopol), care află că nu e de ajuns să fii declarat câștigător doar pentru că ai toate numerele bifate pe bilet, ci e nevoie să “suferi” până ajungi milionar, așadar, vor trece printr-o serie de aventuri pentru a se putea prezenta la Loterie și a-și ridica premiul.

SÂMBĂTĂ – 5 august – VIEȚILE ALTORA – regia FLORIAN HENCKEL VON DONNERSMARCK durata 2h18’,  cu Ulrich Mühe, Martina Gedeck, Sebastian Koch

75 de premii și alte 33 de nominalizări. Un Oscar pentru cel mai bun film străin!!! Un film ce poate fi văzut și revăzut, de neratat orice întâlnire cu această producție cinematografică excepțională.

 vietile_altora

Un ofițer de securitate est-german primește misiunea de a spiona un dramaturg bănuit de planuri subversive la adresa regimului comunist. În scurt timp, sensibilul și meticulosul securist va fi pur și simplu fascinat de lumea ce i se descoperă prin intermediul microfoanelor care împânzesc casa scriitorului. Dar, odată pornit, teribilul sistem de opresiune nu mai poate fi oprit. A început un joc periculos, în care nu există intimitate, în care nu mai există nimic sacru, în care totul este posibil.

„Nu poți schimba întreaga lume”, spune von Donnersmarck „dar te poți schimba pe tine însuți și, în acest fel, poți ajunge să schimbi lumea.

DUMINICA – 6 august – MAMMA MIA! – regia PHYLLIDA LLOYD durata 1h48’, cu Meryl Streep, Pierce Brosnan, Colin Firth, Stellan Skarsgård

Esti fan ABBA sau vrei pur și simplu să te relaxezi, după o zi extrem de caldă? Ai ca principală opțiune să vii pe terasa OCC și să vezi MAMMA MIA!!!

15 premii, dintre care două Globuri de Aur și 24 de nominalizări! Te așteptăm!

 mamma mia

Acțiunea are loc într-un tărâm mirific, spectaculos, Grecia, pe ritmurile melodiilor celor de la ABBA.

Sophie Sheridan are 20 de ani și locuiește cu mama sa, Donna, fosta componentă a trupei Donna and the Dynamos, pe o mică insulă din Grecia. Ea este pe cale să se căsătorească și are o singură dorință, și anume, ca tatăl său să o conducă la altar. Problema este că nu știe cine este, iar mama sa nu vrea să discute despre asta. După ce găsește jurnalul Donnei din anul în care fata s-a născut, invită la nuntă trei bărbați, fiecare dintre ei putând fi tatăl său. Sophie este convinsă că îl va recunoaște, însă, în momentul în care îi vede sosind, nu are nici cea mai mică idee. De aici, o întreagă încurcătură.

More in Evenimente

CinemaTOUR KIDS județul Brașov 2018 în cifre

CinemaFrame2 decembrie 2018

CINEMATOUR KIDS revine în județul Brașov

CinemaFrame2 decembrie 2018

Week-end de Halloween cu filme bune la Opera Comică pentru Copii

CinemaFrame23 octombrie 2017

SIERANEVADA, BENJAMIN BUTTON și MY FAIR LADY

CinemaFrame16 octombrie 2017

Ce faci când vrei să vezi un film bun? Vii la UnderGrant în week-end!

CinemaFrame9 octombrie 2017
Olimpia Melinte și Nicodim Ungureanu

UN ALT WEEK-END, ALTE FILME BUNE

CinemaFrame2 octombrie 2017

Un week-end cu Tom Cruise, John Travolta și Olivia Newton John

CinemaFrame26 septembrie 2017

22, 23, 24 septembrie filme pe terasa OCC

CinemaFrame18 septembrie 2017
LA DRUM CU TATA (regia Anca Miruna Lăzărescu)

Week-end-ul 15, 16, 17 septembrie CINEMA IN AER LIBER LA OCC

CinemaFrame13 septembrie 2017

Week-end-ul 8-10 septembrie filme pe terasa OCC

CinemaFrame3 septembrie 2017

Cinema în aer liber la OCC – Lucian Pintilie, James Cameron și Jerome Robbins

CinemaFrame29 august 2017

Cinema în aer liber la final de august

CinemaFrame22 august 2017